Rådgivning vedr. solceller og solcelleanlæg

Jysk Solenergi råder over en stor erfaring på solcelleområdet. Det gælder både indenfor dimensioneringen af selve solcelleanlæggene og over specialviden på inverterområdet og på belastningsberegninger.

Vi har gennem de seneste 5 år solgt mange hundrede solcelleanlæg, både store og små, til private og til kommuner og institutioner, og har oparbejdet en unik erfaring, der kan hjælpe jer på sikker vej i beslutningen om I skal investere et solcelleanlæg. Vi kommer gerne til en snak om mulighederne, og det kan være ganske uforpligtende.

Vi er med hele vejen

Jysk Solenergi kan være med hele vejen til endeligt projekt eller vi kan være med, så langt som I selv ønsker det. Evt. vil rådgivning og dimensionering i mange tilfælde være nok som en start på et projekt, eller blot for at sætte tanker og fantasi i gang og for at se, om et projekt er bæredygtigt og rentabelt.

Vi er specialister

Markedet er oversået med mange virksomheder, der sælger solcelleanlæg, og der er mange derude, der ikke ved ret meget om, hvordan et solcelleanlæg er skruet sammen, hvordan det rent faktisk fungerer og hvordan det dimensioneres optimalt. Og det ved Jysk Solenergi alt om! (Vi laver faktisk ikke andet). Og det kan nemt gå grueligt galt. Vi modtager en del henvendelser om anlæg, der slet ikke virker efter hensigten, og nogle anlæg er direkte livsfarlige. Vi får henvendelser fra kunder, der har købt hos en anden leverandør eller i Tyskland, og som efterfølgende ikke kan få hjælp og rådgivning overhovedet - og så er kunden ilde stedt. Jysk Solenergi kan ofte gå ind og hjælpe og finde en løsning, men vær specielt opmærksom på den viden, service og erfaring, der ligger bag en virksomhed, når I skal købe et solcelleanlæg.

Yderligere kan du også hyre Jysk Solenergi til at komme og besigtige dit solcelleanlæg, så du kan få vished for, at det er rigtigt (eller forkert) skruet sammen. Er du interesseret i en årlig serviceordning, så finder vi ud af det. Ring og hør.

Og fordi vi ved så meget om solcelleanlæg og deres grundlæggende funktion, så er vi i stand til at gennemskue kvaliteten af markedets mange produkter, og derved kun vælge det bedste og som vi kan stå fuldt inde for. Igen en tryghed for kunden - og selvfølgelig for os, da vi får gladere og mere tilfredse kunder. Eneste betaling til os ved rådgivning er for medgået tid. 

Jysk Solenergi har specialister indenfor dimensionering og beregning af solcelleanlæg, vi har specialviden indenfor invertere. Vi har bygningsingeniør til beregning af belastning - altså om taget rent faktisk kan holde til solcelleanlægget og vindbelastningerne. Vi har udviklet en unik datalogger, som online 'beviser' anlæggenes faktiske ydelse. Vi arbejder kun sammen med erfarne montører, som er KSO-certificerede, og med aut. installatører, der har solcelle-certifikat. Alt dette er med til at give tryghed ved køb af solcelleanlæg.

Ønsker du Jysk Solenergi som del- eller totalleverandør, så garanterer vi for, at anlægget i alle sammenhænge er dimensioneret optimalt. 

Jysk Solenergi A/S  •  Savværksvej 5  •  9574 Bælum  •  Tel. 2570 1166  •  post@jysksolenergi.dk