Statstilskud til solcelleanlæg

Kontortid

Fejl på Delta invertere er måske en fejl i dit HPFI-relæ!

Der er registreret fejl på nogle Delta invertere, specielt fejl, der hedder 'Overspænding' og 'Ext. hændelser' samt Error 321 og 328.

Disse fejlkoder indikerer en fejl på AC siden, men vi har fundet ud af, at det måske ikke er inverteren, der er defekt, men at der er en fejl i det HPFI-relæ, der er koblet foran inverteren. Inden du går videre med evt. fejlmelding, skal du derfor have aftestet dit HPFI-relæ af en aut. installatør, som har det udstyr, der skal bruges. Men det bedste vil være blot at udskifte relæet til et nyt, de koster ikke alverden. Vi anbefaler dette 1-fasede HPFI-relæ på 300 mA, som har vist sig rigtig godt: GACIA L80M-R C16 - er set hos VVS-Eksperten. Har du 2 invertere skal du bruge et 3-faset relæ. Hvis det ikke afhjælper problemet med inverteren, skal du gå videre med normal fejlmelding
- se nedenfor.

Får I ovenstående fejlmeddelelser kan I kontakte Delta for en ombytning af inverteren.

Deltas supportlinie: 

Telefon 8025 0986 (gratis) eller skriv til support.danmark@solar-inverter.com

Invertere kan tillige fejlmeldes direkte på Deltas hjemmeside:
www.solar-inverter.com/en-GB/914.htm

Alternativt kan I sende en mail eller kontakte os på 25701166 tirsdag og torsdag ml. 10-12.


Totalleverandør af solcelleanlæg

Jysk Solenergi A/S er totalleverandør af solcelleanlæg til både private og virksomheder. Vi råder over stor erfaring indenfor dimensionering og optimering af solcelleanlæg samt specialviden på invertere og belastningsberegninger.

Vi har de seneste 10 år solgt mange hundrede solcelleanlæg, alt sammen noget, der hjælper jer på sikker vej i beslutningen om I skal investere i solcelleanlæg. 

Se også webshop.jysksolenergi.dk - her kan du købe dele til dit anlæg, fx en datalogger.

Besøg vores WEBSHOP
- og gør en god handel

 

Invester i et godkendt 1 kWp solcelleanlæg til kun kr. 15.600 

Forudsætningerne for en gode økonomi i anlægget er en elpris på 2,30 kr./kWh og forventet stigning i elprisen på 3-5% pr år. Herudover forventes inverteren udskiftet ca. hvert 15. år. 

 

Læs mere om 1 kWp solcelleanlæg

Ring på 25 70 11 66

 

Solcelleanlæg til private boliger

Et solcelleanlæg er stadig en god og miljøvenlig energiløsning, der kan producere strøm i rigtig mange år. Selv om der er kommet flere tariffer mv på solcelleanlæg, vil det være en OK ide, hvis man tager nogle bestemte hensyn og ændrer på sit forbrugsmønster.

Jysk Solenergi dimensionerer, optimerer, rådgiver og sælger solcelleanlæg til både private husstande, landbrug og erhverv - for os er intet for småt - intet for stort.

Solcelleanlæg i Brabrand

Nyheder

- klik her

Jysk Solenergi A/S  •  Savværksvej 5  •  9574 Bælum  •  Tel. 2570 1166  •  post@jysksolenergi.dk